Noppies

Noppies

 

 

Na jarenlang tegen iedere keer dezelfde obstakels te zijn opgelopen ben ik eens een kijkje gaan nemen op dit platform. En nu heb ik m’n leven weer op orde. Ik ben in m’n kracht gaan staan en heb echt gekozen voor mezelf. De artikelen op deze website hebben mij enorm geholpen om een knoop door te hakken over mijn werkende bestaan. Toch verleen je je identiteit aan het werk wat je doet en bij mij strookte mijn functie niet met mijn competenties waardoor ik volledig de weg kwijtraakte en een verkeerd zelfbeeld ontwikkelde.

 

Ik ben gaan werken bij een bedrijf in kinderkleding van het merk Noppies. Noppies is een organisatie die mij echt de kans geeft me te ontwikkelen en het aandurft om mij vrij te laten in de sturing die ik graag zou willen geven. Hierdoor voel ik veel meer verantwoordelijkheid en haal ik als gevolg daarvan enorm veel voldoening uit mijn functie bij dit leuke bedrijf. Noppies is een grappig kinderkledingmerk, maar verkoopt ook zwangerschapskleding voor vrouwen in verwachting. Mijn functie is zeer divers en ik kan echt m’n ei kwijt in deze inspirerende omgeving.

 

Je zou verwachten bij een bedrijf als Noppies dat het er een beetje meutig aan toegaat, maar niets is minder waar. Het is een keihard commerciĆ«le omgeving waarin ik me bevind en ik geniet er iedere seconde. Mijn collega’s zijn wel hoofdzakelijk vrouwelijk, maar niet van het type theekransje. Ik heb echt mijn plek gevonden door goed te bedenken wat bij mij past en waar ik in mijn vorige functies tegenaan liep eens goed onder een vergrootglas te leggen. Noppies is een heerlijke organisatie die de obstakels in mijn werkende bestaan goed heeft getackeld en draagt nu bij aan een fijne toevoeging op mijn leven. Ik voel me als een vis in