iPhone repareren

Ik maak nogal veel gebruik van mijn iPhone wanneer ik echt een dagje met mezelf bezig wil zijn en deze dan grotendeels doorbreng met meditatie en mantra muziek. Wanneer ik naar deze muziek luister voel ik me echt weer helemaal tot rust komen en los van de alledaagse dingen om me heen. Meestal ga ik hiervoor naar een mooie plek op de heide of in de bossen ver van de stad en de bebouwde wereld. Ik maak dan lange wandelingen of zoek een rustige plek om te mediteren. Daar gebruik ik dan mijn iPhone voor omdat ik alle mantra´s hierin opgeslagen heb en de muziek zo overal makkelijk mee naar toe kan nemen.

Vorige maand had ik echter een ongelukje gehad met m´n iPhone en dat kwam omdat ik naar de bossen was gegaan en deze keer ook mijn hond had meegenomen zodat hij er even uit kon. Normaal is hij heel rustig en blijft hij vaak langs me liggen want hij is in zijn hondenleventje al een oude knaap( hij is 14 jaar)en houd er niet meer zo van om rond te springen en te rennen. Terwijl ik in een diepe meditatie zat en alles wat ik bij me had naast me op de grond had liggen vond mijn hond het nodig om tussen alle bomen en struiken nou net m´n iPhone er tussenuit te pikken om er een plasje overheen te doen.

Er zat niets anders op dan zo snel mogelijk de iPhone weg te brengen voor een reparatie want een iPhone repareren is onmogelijk omdat zelf te doen. Gelukkig zat ik vlak bij Rijswijk en ben ik daar vlug bij GSM Paradise binnengestapt voor een iPhone met waterschade reparatie. De geur verklapte natuurlijk alles echter de specialisten hebben mijn iPhone schoongemaakt, nagekeken en opgeknapt en ik kon er nog op wachten ook. Dat is wat ik noem, een super service!