Afslankpillen en spiritualiteit

Afslankpillen en spiritualiteit

Ik zit tegenwoordig helemaal into de Here. Ik ben gelovig geworden. Momenteel ben ik al 5 jaar werkloos en heb geen familie en of vrienden om mij heen Dit zorgt voor een grote mate van eenzaamheid en dat voel ik dan ook in alles wat ik doe. Het frustreert mij enorm om te zien hoe spijtig het is dat er niemand, maar dan ook niemand naar mij omkijkt. Ik ben hartstikke dik geworden en heb besloten er wat aan te doen. Ik heb het internet letterlijk afgestruind en ben uiteindelijk op wat natuurlijke afslankpillen gekomen.

Stayhealthy.nl

Ik kwam op een of andere website terecht waar health gerelateerde artikelen worden verkocht. Dat klonk mij als muziek in de oren en zodoende ben ik dus direct naar die website gesurft. Eenmaal op de website bleek het meer dan alleen maar een website over afslankpillen. Het was een waar gezondheidsfestijn. Allerlei leuke artikelen, alledaagse artikelen mag ik wel zeggen over kwaaltjes, het weer en met name over gezondheid en wat je zoal kan doen om gezond te blijven. Want laten we eerlijk zijn Er goed uitzien en jezelf goed voelen, dat is een levensstijl. Je moet letterlijk alles 360 graden omgooien en je hele levensstijl veranderen.

Desalniettemin heb ik toch de afslankpillen besteld. Ik heb echt wel besloten om gezond te gaan afvallen, maar een kickstart en een beetje hulp kan geen kwaad. ZO blijft ik extra gemotiveerd . je komt namelijk in een vicieuze cirkel terecht, waarbij je resultaat ziet en doordat je resultaat ziet motiveert dat je weer om door te gaan met trainen en gezond leven etcetera etcetera.

Ik ga het roer zoals je kunt zien volledig omgooien. Ik ben super gemotiveerd en heb er echt zin in. In het verlengde hiervan ga ik ook weer actief op zoek naar een leuke nieuwe baan. En laten we eerlijk zijn: Wanneer je er beter uitziet en je je ook goed voelt, dan sta je al met 2-0 voor!